Office 2019 у 13 разів дешевший для українських неприбуткових організацій через TechSoup Україна

Максимальне використання ресурсів і безпека – важливі критерії успішного менеджменту не лише бізнесу, а й організацій громадянського суспільства. Допомогти у вирішенні цих викликів покликана Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна), яку з 2016 року реалізовує Ресурсний центр ГУРТ.

Перелік сервісів і продуктів, доступних для українських ОГС, постійно розширюється. Наприкінці 2018 року Microsoft випустив пакет офісних додатків Office 2019 для користувачів Windows і Mac, який увібрав в себе функції і можливості хмарного сервісу Office 365.

Office 2019 – пакет для одноразового придбання. Це значить, що збір сплачується лише один раз, а продукт надається в безстрокове користування. Оновлення орієнтоване насамперед на користувачів, які ще не перейшли на хмарний сервіс Office 365.

До складу офісного пакету входять нові версії Word, Excel, PowerPoint, Outlook і Publisher. Для Office 2019 передбачено 7-річний термін підтримки.

Office 2019 доступний в рамках Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна). Отримати ліцензію найновішого офісного програмного забезпечення можна за 858 грн (ринкова вартість – близько 11 000 грн).

Поміж інших, програмою вже скористалися:

  • Міжнародний фонд «Відродження»
  • Данська рада у справах біженців
  • Фонд Олени Пінчук
  • Карітас України
  • Українська Гельсінська спілка з прав людини
  • Благодійний фонд «Таблеточки»
  • Центр протидії корупції

«Політика щодо програмного забезпечення у нас дуже проста – ми використовуємо винятково ліцензійне програмне забезпечення або freeware (безкоштовне ПЗ, – ред.). Ми завжди обираємо легальних постачальників, щоб бути впевненими в технологічному продукті. З огляду на обмежений бюджет і наші політики нам зручно користуватися послугами TechSoup Україна. Ліцензійне ПЗ забезпечує стабільну роботу, на відміну від піратських продуктів, які можна охарактеризувати народною мудрістю: дешева риба – погана юшка. Використання неліцензійного софту часто тягне за собою значні іміджеві й фінансові збитки, втрату інформації. Саме томув своїх проектах або з організаціями, які співпрацювали з нами як із засновниками, ми вимагаємо використання ліцензійного або принаймні безкоштовного програмного забезпечення», –прокоментував координатор технічної підтримки користувачів ІТ-відділу МФ «Відродження» Андрій Коноплянніков.

Замовити Office 2019 можна, зареєструвавшись на ukraine.techsoup.global.

Із додатковими запитаннями звертайся за телефоном (044) 296 1052 або емейлом [email protected].

Коментувати