Перша зустріч учасників проекту «Розвиток компетенцій із цифрової грамотності для НУО» в Парижі

Проект «Розвиток компетенцій із цифрової грамотності для НУО» (DLNGO) прагне покращити навички цифрової грамотності персоналу неприбуткових організацій та їхніх волонтерів, а також маргіналізованих громад, які вони обслуговують, на європейському рівні.

Шляхом обміну передовим досвідом між членами консорціуму проект сприятиме розвитку професійних можливостей навчання на різних етапах життя людини з європейською перспективою та особливою увагою до технологічних компетенцій. Проект DLNGO спрямований на заохочення працівників європейських неприбуткових організацій до посилення їхньої місії та прискорення соціальних змін.

Консорціум, утворений мережевими партнерами TechSoup із Австрії (Fundraising Verband Austria), Боснії і Герцеговини (Fondacija Mozaik/Masta), Іспанії (ILUNION Tecnología y Accesibilidad), Італії (Socialtechno), Польщі (Fundacja Techsoup) та України (Ресурсний центр ГУРТ), очолює французька неприбуткова організація «Les Ateliers du Bocage».

Перше засідання консорціуму відбулося 30-31 жовтня 2018 року в Парижі. Ця зустріч була спрямована на обмін навчальними програмами партнерів і визначення пріоритетних тем.

DLNGO (від англ. Digital Literacy Competences Development for NGOs – Розвиток компетенцій із цифрової грамотності для НУО) – це проект Erasmus +, Європейської програми в галузі освіти, навчання, молоді та спорту на період 2014-2020 років. Фінансування надане Agence Erasmus+ France/Education Formation.

Коментувати