Microsoft 365 для неприбуткових організацій

Організації громадянського суспільства можуть отримувати безкоштовно або зі знижкою різні версії Microsoft 365, які містять потужні функції для ефективного керування неприбутковою організацією. 

Переваги Microsoft 365

Microsoft 365 звільняє час ІТ-персоналу. Вам більше не потрібно турбуватися про обслуговування електронної пошти, оновлення програмного забезпечення та захист інформації. Office 365 також поглиблює функції обробки тексту, аналізу даних, зв’язку і покращує можливості традиційного та знайомого офісного пакету.

Ось деякі з переваг Microsoft 365

  • Хостинг електронної пошти. За допомогою Microsoft Exchange Online вам більше не потрібно управляти сервером Exchange  або налаштовувати VPN для віддаленого доступу. Ви можете отримати доступ до електронної пошти, загальних календарів та контактів з ПК, Mac, смартфону або планшету. Microsoft 365 надає кожному користувачеві 25 ГБ сховища з вкладеннями до 25 МБ.
  • Безпека і конфіденційність. Поряд із вбудованим фільтром спаму і захисту від шкідливих програм для електронної пошти,  дані захищені в хмарі. ІТ-персонал може керувати та налаштовувати параметри безпеки вашої організації в одній консолі (веб-інтерфейс адміністрування центру).
  • Office Online (попередня назва Office Web Apps). Уявіть, що ви по дорозі додому зрозуміли, що забули оновити важливий документ. Які ваші дії? За допомогою Office Online, ви можете редагувати документи прямо з браузеру (Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox або Safari) на домашньому комп’ютері або мобільному пристрої. Ваші співробітники можуть використовувати Microsoft 365 на власних пристроях, тому у них є можливість працювати де завгодно.
  • Можливість обмінюватися документами. Легко обмінюйтеся документами з колегами за допомогою SharePoint Online, хмарного сервісу для роботи з файлами. Ви можете навіть редагувати документи одночасно з іншими, при цьому немає необхідності надсилати файли по електронній пошті.
  • Онлайн конференції.  Microsoft Teams (раніше Skype for business) є інструментом для відеотелефонії, веб-конференцій, обміну миттєвими повідомленнями. З високою чіткістю (HD) відео-конференцій ви можете зустрітися і співпрацювати з персоналом і волонтерами, які працюють поза офісом. Microsoft Teams також включає примітки в режимі реального часу: тому ви можете стежити за ідеями і робити нотатки з ваших зустрічей.
  • Соціальна мережа. До всіх версій Microsoft 365 для некомерційних організацій входить Yammer, внутрішня соціальна мережа компанії Microsoft для організацій. Yammer допоможе спілкуватися, співпрацювати і обмінюватися інформацією з волонтерами, співробітниками та зацікавленими сторонами.
  • Технічна підтримка 24 години на добу / 7 днів на тиждень. Чи є у вас змога працювати без виклику ІТ-персоналу? Office 365 забезпечує цілодобову підтримку професійного рівня для критично важливих питань (час вирішення інших питань залежить від версії Office 365).

Неприбуткові та благодійні установи розрізняються за розміром персоналу і технічними потребами. Щоб задовільнити потреби всіх НУО, Microsoft пропонує дві версії Office 365 повністю безкоштовно та три повніші версії  зі знижкою.

Безкоштовні версії Office 365 для організацій громадянського суспільства

  • Microsoft 365 Nonprofit Business Essential
  • Microsoft 365 Nonprofit E1

Microsoft також пропонує версії Microsoft 365 неприбутковим організаціям зі знижкою. Ці версії містять програми Office, а також додаткові функції. Ваші співробітники можуть використовувати встановлені версії офісних додатків на п’яти пристроях одночасно.

Підтримка Microsoft 365 та переходу на хмарний сервіс

Microsoft 365 розроблений, щоб зробити вирішення ІТ-завдань якомога простішим, аби ви могли зосередитися на місії вашої організації. Для неприбуткових організацій без ІТ-персоналу налаштування Office 365 дозволяють працівникам з обмеженими знаннями налаштовувати програмне забезпечення і власні ліцензії відповідно до потреб.

Як отримати Microsoft 365 Nonprofit

Для отримання Microsoft 365 потрібно зареєструватися сайті Microsoft.

 Матеріал опубліковано в рамках міжнародної ліцензії Creative Commons 4.0.