TechSoup Україна сприяє цифровій трансформації ОГС

Впродовж 2016-2019 рр. українські неприбуткові організації та публічні бібліотеки отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 15 000 000 гривень, сплативши при цьому лише 750 000 гривень. У березні-червні найбільшими клієнтами Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) стали Національний олімпійський комітет України (березень-квітень) та Українська уніонна конференція Церкви Адвентистів сьомого дня (травень-червень).

«TechSoup Україна вже багато років є посередником між донорами програмного забезпечення та тими, хто потребує технологічних рішень. Наявність ліцензійного ПЗ дає змогу вчасно отримувати оновлення і тим самим забезпечувати захист від атак і вразливостей в мережі. Натомість, використання неліцензійного програмного може спровокувати репутаційні втрати для організації», – прокоментував системний адміністратор ГО «Національний Олімпійський комітет України» Ярослав Ломов.

Громадським організаціям часто не вистачає ресурсів для замовлення ліцензійного програмного забезпечення, однак завдяки TechSoup Україна вони можуть заощадити до 95% від ринкової вартості програмного забезпечення.

«Звернути увагу на TechSoup Україна ми вирішили за рекомендацією представництва міжнародної суспільної благодійної організації ADRA в Україні, яка вже скористалися можливістю отримання пільгового програмного забезпечення. Спочатку зареєструвалися для створення корпоративного домену для пошти. Згодом замовили операційну систему Windows, Microsoft Office та програмне забезпечення для сервера. Як системному адміністратору, мені набагато зручніше обслуговувати ПК, на які встановлено ліцензійний софт, що забезпечує захист та надійну роботу», – прокоментував системний адміністратор Української уніонної конференції Адвентистів сьомого дня України Володимир Дубінський.

Замовляйте ліцензійне програмне забезпечення: захистіть свої дані від вірусних атак, а гаманець – від зайвих витрат. Виникли запитання? Напишіть нам на [email protected] або зателефонуйте за номером 044 296 10 52.

Коментувати