Як візуалізувати дані для звітів: історія успіху IREX

Не знаєте, як підготувати якісну інфографіку для презентації чи звіту? У цьому вам допоможе Tableau. IREX Україна скористався можливостями Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) та отримав Tableau, заощадивши майже 40 тисяч гривень.

«IREX не має достатньої фінансової підтримки для придбання дорогого програмного забезпечення для візуалізації даних. На сайті Tableau я знайшла інформацію про фінансову підтримку некомерційних організацій і посилання на TechSoup Україна. За декілька хвилин я зареєструвалася на сайті, внесла необхідні дані про організацію, щоб отримати програмне забезпечення за пільговою ціною», – прокоментувала ІТ-спеціалістка IREX Україна Анастасія Кондратюк.

За результатами дослідження потреб українських неурядових організацій в інформаційно-комунікаційний технологіях, яке провів ГУРТ наприкінці 2018 року, понад 53% опитаних потребують програм для аналізу даних та/або оброблення й візуалізації інформації.

«Мені порекомендували Tableau знайомі, які працюють дата-аналітиками у великих IT-компаніях. Показали функціонал і поставили пробну версію. Я спробувала, і мені дійсно сподобалося – працювати просто, а звіти виходять неймовірні», – зазначила Анастасія Кондратюк.

Візуалізація і глибше розуміння даних стає ще простішим із продуктами Tableau. З допомогою простих операцій програма дозволяє відобразити і проаналізувати будь-які дані.

«По-перше, Tableau відрізняється простотою і доступністю використання. Я користувалася перший раз, і мені було досить легко адаптуватися до нового інтерфейсу. По-друге, можливості, які надає програма, – в цьому Tableau приємно вразив. По-третє, я використовую функцію online, тобто якщо потрібно швидко надати доступ до звіту з даними, достатньо лише відправити посилання, замість того, щоб завантажувати важкі pdf-файли», – додала ІТ-спеціалістка IREX Україна.

Отримайте програмне забезпечення за 5% від його ринкової вартості! Напишіть нам на [email protected] або зателефонуйте за номером 044 296 10 52.

Коментувати