Оптимізуйте внутрішню комунікацію завдяки Slack

TechSoup Україна відкриває неприбутковим організаціям доступ до новітніх технологічних рішень. Ми живемо в інформаційну епоху, де постійно зростають обсяги інформації. Щоб допомогти у вирішенні цієї проблеми й створили Slack, який використовують власники бізнесу, стартапи, онлайн-ЗМІ та неурядові організації. Адже можливість контролю рівня «інформаційного шуму» відіграє все більшу роль у внутрішній комунікації.

Зручна комунікація

Slack – швидкий та зручний канал комунікації, орієнтований на спілкування всередині організації, який легко інтегрується з іншими онлайн-додатками. Це дозволяє користувачам працювати у різних програмах за допомогою однієї платформи, а також знизити інформаційне перевантаження, яке виникає за необхідності спілкуватися з безліччю людей у різних месенджерах та поштових сервісах.

Це зменшує витрачати робочого часу на зустрічі та надає можливість формувати онлайн маленькі групові конференції, до яких вільно можуть доєднатися при потребі інші працівники. При цьому вони отримають доступ до попередніх записів. Ви можете створювати необмежену кількість чатів (каналів для розмови).

Спілкування відбувається в реальному часі, а працівники мають можливість без перешкод спілкуватися одночасно з декількома співрозмовниками, легко переходячи від однієї бесіди до іншої.

Додаткові функції

Slack має багато плюсів: приємний інтерфейс, різні версії (web, desktop, mobile), можливість спілкуватися в особистих повідомленнях та у відкритих або закритих групах (каналах), ділитися файлами, налаштовувати сповіщення так, щоб вони не відвертали увагу від основної роботи, та багато іншого.

За потреби ви навіть можете створити ботів, які відстежуватимуть згадки про діяльність вашої кампанії в інтернеті та перенадсилатимуть в спеціальний чат. Бота також можна налаштувати для відповідей на типові запитання та коментарі.

У будь-який момент ви маєте змогу переглянути архів повідомлень і шукати інформацію не тільки серед повідомлень, але й серед завантажених файлів (головне – напишіть назву), в тому числі по тексту всередині PDF-файлів.

Приємний бонус в месенджері – це вбудований лічильник повідомлень, що дозволяє простежувати інтенсивність комунікації.

Безпека

Slack працює по протоколу HTTPS (схема для забезпечення автентифікації та шифрування комунікацій), підтримує двофакторну автентифікацію (введення пароля через передачу коду смс на номер телефону). Крім того, служба підтримки месенджера надає функцію kill switch – адміністратор чатів може одночасно змінити паролі користувачів у випадку хакерської атаки. Детальніше про небезпеку вірусів та інших загроз читайте за посиланням. Користуйтеся надійним програмним забезпеченням та оминайте кіберпастки.

Умови отримання для неприбуткових організацій України.

Для отримання месенджера потрібно отримати підтвердження про неприбутковий статус організації. Slack співпрацює з TechSoup, який перевіряє та підтверджує неприбутковий статус організації. Зареєструватися на платформі TechSoup та отримати доступ до пільгового програмного забезпечення для НПО ви можете за посиланням.

Для того, щоб ознайомитися з детальнішими умовами отримання Slack, перейдіть за посиланням.

Дізнайтеся більше про можливості у сфері IT для неприбуткових організацій України.

Коментувати