Заряджаємо, зігріваємо, захищаємо: акція від TechSoup Україна

TechSoup Україна продовжує сприяти цифровій трансформації неурядових організацій і публічних бібліотек. На початку 2019 року ми запустили акційну пропозицію для постійних клієнтів*. Тепер найбільші клієнти Програми, крім пільгового ліцензійного програмного забезпечення, отримуватимуть ще й сучасні зарядні пристрої.

Першою організацією, що скористалася акційною пропозицією, стала Громадянська мережа «ОПОРА» – найбільший клієнт TechSoup Україна за січень-лютий 2019 року. Ми відвідали їхній офіс, щоб вручити павербанк та дізнатися, як TechSoup Україна може покращити якість своїх послуг.

«Наша організація замовляє програмне забезпечення через TechSoup Україна, оскільки це чудова можливість для представників громадського сектору отримати якісний ліцензійний продукт за відносно невеликі гроші. Ми дуже раді, що така опція декілька років тому з’явилася і в Україні. На нашу думку, використання ліцензійного софту важливе для будь-якої сучасної організації, як мінімум, в контексті цифрової безпеки та прозорості організаційних процесів», – прокоментувала менеджерка з комунікацій Громадянської мережі «ОПОРА» Катерина Жемчужникова.

Починаючи з березня 2019 року, щодвамісяці ми публікуватимемо інформацію про організації, які отримали приємні подарунки, та регулярно повідомлятимемо про новинки Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна). Залишайтеся з нами – попереду ще багато приємних несподіванок!

Зацікавилися акційною пропозицією або хочете замовити ліцензійне програмне забезпечення? Напишіть нам на [email protected] або зателефонуйте за номером 044 296 10 52.

*Під цю категорію підпадають НУО та публічні бібліотеки, які розмістили найбільше замовлення протягом двох місяців на загальну суму не менше 20 тисяч гривень у 2019 році.

Коментувати