Хмарні рішення Amazon: економія ресурсів і надійність

Amazon web services – хмарна платформа, яка забезпечує доступ до понад 50 сервісів: від зберігання даних до їх аналізу та візуалізації. Програма пропонує cучасні та якісні технології, що допомагають підвищити спроможність і звільнити ресурси, спрямовуючи їх на реалізацію місії організації. Веб-сервіси Amazon доступні для українських неприбуткових організацій на пільгових умовах: сплативши менше 5000 гривень організація, отримує змогу скористатися хмарними сервісами AWS на 2000 доларів.

ПЕРЕВАГИ AMAZON WEB SERVICES

  • економія коштів більше, ніж у 10 разів
  • ефективний захист даних і конфіденційної інформації
  • гнучкість вибору сервісів, мов програмування, баз даних
  • простота у користуванні: розгортання займає декілька хвилин
  • шифрування даних при зберіганні та пересиланні
  • безпечне управління ІТ-інфраструктурою

«Хмарним сервісом AWS EC2 користуємося для хостингу та менеджменту платформи наших онлайн-курсів. Також застосовуємо сервіс для електронної пошти AWS SES і AWS ELB для балансування навантаження. Переваги AWS – це зручність у користуванні, надійність і впевненість у тому, що зненацька все не впаде і не пропаде. Сервісами AWS можуть користуватися як досвідчені DevOps-інженери за допомогою консолі і швидких команд, так і звичайні люди за допомогою зрозумілого інтерфейсу», – прокоментувала співзасновниця та технічна директорка студії онлайн-освіти EdEra Ольга Філіпова.

Програма пожертвування Amazon пропонує недорогі та якісні технології для створення веб-сайтів, ведення основного бізнесу і систем, орієнтованих на співробітників, а також для управління охопленням і збором коштів.

Веб-сервіси Amazon забезпечують обчислювальну потужність, сховище баз даних, доставку контенту та інші функції, не вимагаючи від організацій інвестицій у фізичну інфраструктуру, що дозволяє суттєво зекономити ресурси. 

Крім того, безпека в процесі роботи у хмарі вища, ніж локально. Сертифікація засобів захисту, шифрування даних при зберіганні та пересиланні, застосування апаратних модулів підвищують безпеку управління ІТ-інфраструктурою. Детальніше про Amazon Web Services Credits for Nonprofits можна дізнатися за посиланням.

Коментувати