Що таке цифрова трансформація та як її розпочати: підсумки воркшопів

12 та 19 грудня 2019 року Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) провела воркшопи «Що таке цифрова трансформація та як її розпочати».

Запрошені менеджери та менеджерки ОГС дізналися, у чому полягає різниця між діджитизацією, діджиталізацією та цифровою трансформацією, як визначити потреби організації в інформаційно-комунікаційних технологіях, як програмне забезпечення може допомогти налагодити роботу, а також про можливості TechSoup Україна.

«Я вже опановую презентовані ІТ-рішення, аби в новому році запровадити їх у нашій організації. Взагалі воркшоп залишив по собі лише позитивні враження. Дуже сподобалася подача матеріалу: зрозуміла мова, цікаві практичні приклади, «живий» діалог із аудиторією», – прокоментувала team-lead БФ «Право на захист» Дар’я Лисенко.

Учасники отримали змогу попрацювати в командах. Під час виконання практичного завдання вони визначали рівень цифрової зрілості своєї ОГС, окреслювали проблемні місця та планувати подальші кроки для їх вирішення.

«Найцікавішим було обговорення програмного забезпечення та обмін реальним досвідом його використання учасниками. Подібний формат обговорень дає можливість точніше оцінити потенціал та перспективи впровадження в організації того чи іншого програмного продукту. Планую детальніше вивчити асортимент продуктів MS Office 365 for nonprofits, про які говорили на тренінгу», – розповів адміністративний директор ГС «Центру соціально-економічнх досліджень Кейс Україна» Костянтин Лациба.

За посиланням можна переглянути навчальні матеріали для ОГС, які допоможуть організаціям підвищити цифрову спроможність.

Воркшопи «Що таке цифрова трансформація ОГС та як її розпочати» відбулися у рамках Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) у співпраці з ініціативою Eastern Partnership Civil Society Facility, що фінансується Європейським Союзом. Їхній зміст є виключною відповідальністю автора і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

Коментувати