Створіть свою корпоративну соціальну мережу за допомогою Facebook Workplace

Віддалена робота всього офісу – чудова можливість створити власну корпоративну мережу. Facebook Workplace надає потужності для обміну інформацією всередині команди.

Акаунти у цій корпоративній соціальній мережі ніяк не пов’язані з особистими сторінками у Facebook. Платформа призначена для організації групової роботи, подій, поширення новин організації та всіх інших аспектів внутрішньої комунікації.

У Workplace доступні відеоконференції, групові аудіозвінки, функція створення презентацій, прямі live-трансляції. Кожен співробітник може ділитися інформацією про те, над чим він працює, через публікацію у загальній стрічці новин або в робочому чаті. Це також дозволяє зменшити комунікаційне навантаження, що здійснюється через робочу пошту, тримаючи всіх у курсі справ.

Стрічка новин працює звично: алгоритми Facebook переглядають вміст і представляють найрелевантніші публікації. Користувачі на робочих місцях також можуть створювати окремі групи для обміну ідеями, планування проектів та доступу до файлів із іншими вибраними користувачами.

Workplace by Facebook безкоштовний для українських неприбуткових організацій. Деталі отримання за посиланням

Коментувати