Як ефективно презентувати дані з Excel: можливості Tableau

Пошук і збір даних – основне завдання в процесі підготовки інфографіки. Більшості користувачів, щоб сортувати інформацію в таблицях, зручно використовувати Excel. Tableau дозволяє поєднувати простоту користування Excel та потужність інструментів для візуалізації й аналізу даних корпоративного рівня.

Excel чудово підходить для зберігання даних, а Tableau може легко зібрати всі дані, що містяться у різних робочих таблицях та зошитах.

Хоч Excel і не надто гнучкий при створенні інфографіки, однак дозволяє детальніше вивчити дані. Тому для збору інформації дійсно краще використовувати його. Але коли дані зібрані, що робити далі? Тут в нагоді може стати функціонал Tableau.

Користувачі легко завантажують інформацію в систему й спостерігають, як все оновлюється в режимі реального часу. Для прискорення процесу можна легко ділитися інформацією з колегами – достатньо відправити лінк, а не завантажувати і надсилати «важкі» файли.

Паралельне використання Excel та Tableau дає можливість поєднати переваги офлайн- та онлайн-інструментів. Tableau виходить за межі статичних діаграм, роблячи аналітику наочною і полегшуючи цілісний перегляд даних.

Програма вирізняється простотою та доступністю використання, а ще однією перевагою є вільний доступ до онлайн-тренінгів та посібників.

Завдяки Програмі технологічної підтримки НПО неприбуткові організації можуть отримати дворічну ліцензію Tableau за 5 % від ринкової вартості. Перед замовлення радимо скористатися пробною версією.

Коментувати